Dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding van Changing Lives Foundation ligt in handen van Han en Corry Tan. Han en Corry zijn de oorspronkelijke oprichters van Changing Lives.

Zij hebben een hart voor mensen in ontwikkelingslanden en geven daaraan handen en voeten door zelf als vrijwilliger in ontwikkelingslanden aan het werk te gaan. Zij zijn werkzaam geweest in Indonesië, Nepal, Swaziland, Bangladesh en Sri Lanka. In deze ontwikkelingslanden zijn zij actief geweest in gezondheidszorg (basisgezondheidszorg, leprabehandeling, revalidatie van gehandicapten), onderzoek (gezondheidstoestand van kinderen) en onderwijs (training van dorpsdokters en gezondheidswerkers).

Han en Corry zijn net als alle medewerkers van Changing Lives Foundation vrijwilligers en ontvangen geen salaris voor hun werk als directie van Changing Lives. Ook geven zij leiding aan de teams die ontwikkelingslanden bezoeken. Zij werken in Nederland in de zorg en leggen een deel van hun inkomen opzij om de kosten van dit vrijwilligerswerk te bekostigen.

Doordat zij zelf in ontwikkelingslanden aanwezig zijn, kunnen zij er voor zorgen dat de opbrengsten van Changing Lives een goede bestemming krijgen.

Han en Corry Tan zijn te bereiken via info@changinglives.nl